TAŞ KAHVE GÖRSELLERİ, LOGOSU İZİNSİZ KULLANILAMAZ, PAYLAŞILAMAZ.TAŞ KAHVE REGISTERED

TAŞ KAHVE GÖRSELLERİ, LOGOSU İZİNSİZ KULLANILAMAZ, PAYLAŞILAMAZ. HER HAKKI SAKLIDIR. TAŞ KAHVE REGISTERED( PATENT KAYDI YAPILMIŞ) BİR MARKADIR.SONRADAN BAŞINIZIN AĞRIMASINI İSTEMİYORSANIZ COPY YAPMAYINIZ.TEŞEKKÜRLER.

www.taskahve.com.tr

www.taskahve.com.tr

22 Nisan 2012 Pazar

AY IŞIĞI MANASTIRI'NIN AÇILIŞ KONUŞMASI VE LANSMANI "TAŞ KAHVE"DE YAPILDI

Geçtiğimiz hafta "Taş Kahve" daha önce müşteri olarak ağırladığı konuklarını bu kez önemli bir organizasyona ev sahipliği yaparak ağırladı.

Suzan Sabancı Dinçer ve Haluk Dinçer çifti tarafından Cunda adasında restore edilen, tarihi "AYIŞIĞI MANASTIRI"nın açılış öncesi konuşması ve yine Manastır ve Ayvalık için özel hazırlanan kitabın lansmanı TAŞ KAHVE'de gerçekleşti.

Bu güzel organizasyona ev sahipliği yapmış olmak bizim için çok önemli, keyifli ve heyecanlı idi. Ay Işığı Manastırı'nı ise en kısa zamanda görmeye gidip onun fotoğraflarını sizin için ayrıca çekip, post yapmaya gayret edeceğim.

Bu günden bazı kareleri ise sizinle paylaşmak istiyorum.










5 yorum:

NATALiJA WANTS YOU! ♥ dedi ki...

awesomeeeeeeeee ;)
♥♥♥

Ayfer dedi ki...

Cunda adasina hic gitmedim. Gecen yaz kisa sureligine Gokceadaya gittik, cok begendim. Atmosfer, doga, evler harikaydi. Simdi hem Cunda'yi hemde Ay Isigi manastiri'ni gormeyi cok istiyorum.
Tas kahvede de bir kahvenizi icip sizinle tanisiriz ne guzel olur :)♥

MILEX dedi ki...

fabulous!

Unknown dedi ki...

Burayı cok severim.Yazın pastaneden bir şeyler alıp yanında çayla içmek çok keyif verici.Ama kediler birşeyler yememize izin vermiyor :)O biraz sıkıntı.)Facebookta cupcake çekilişi düzenliyorum.Bu akşam 21.00 de sona erecek.Şansını denemek istersen facebook adresime beklerim canım.Kazanan kişi cumartesi günü cupcake workshopuna katılacak.Sevgiler..http://facebook.com/istkazanbenkepce

sandy sandhu dedi ki...

nice post.
Love
Want to follow each other?
New Post Fashion Talks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...